miercuri, 26 august 2015

REVIEW- PURE ALOE VERA- AUBREY ORGANICS




     In urma cu putin timp am primit pentru testare un produs minunat si anume solutia organica de Pure Aloe Vera de la Aubrey.


 Acest produs contine Aloe Vera pur compus din 99% ingrediente organice pure nu contine aditivi adaugati care ar putea irita pielea in loc sa o vindece.L-am primit chiar inainte de a merge in concediu la mare si a fost binevenit,l-am utilizat intreaga familie dupa fiecare expunere la soare, deoarece are un efect de răcorire și hidratare intensivă a pielii. 
                                                                   


    Consistenta este mai degraba apoasa si mirosul este de Aloe Vera, un miros vegetal, care nu persista dupa aplicarea solutiei pe piele. 



  Sticluta trebuie agitata bine inainte de utilizare si aplicata pe zonele afectate ale pielii.Este indicat sa purtati mereu o sticla cu Aloe Vera in geanta de plaja in zilele de vara iar acasa se recomanda a se pastra sticla in frigider pentru o senzatie puternica de racorire a pielii, dupa expunerea prelungita la soare.

 Aloe Vera se regaseste in multe forme in industria cosmeticii din toata lumea insa Aubrey este brandul care pastreaza Aloe Vera in forma sa naturala lichida.Este extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare si calmare al naturii.


Daca doriti sa utilizati si voi Gelul Pur de Aloe Vera il gasiti pe Aubrey Organics,  la pretul de 43,30 ron . Recomand acest produs tuturor celor care prefera produsele naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu