luni, 17 august 2015

Portal de jocuri pentru copii!



                                                        XJocuri

XJocuri.com este un Portal de jocuri pentru copii  gratuite. Aici veti gasi o gama larga de joculete flash dar si unity 3d adunate de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Site-ul contine o varietate mare de joculete pentru copii de toate varstele de la cei mici de 3, 4 sau 5 ani, pana la cei de 6, 7 ani sau mai mult. 

  Jocurile pe calculator pot transforma procesul învăţării într-unul plăcut, atractiv şi interactiv.O mare parte din timpul pe care copilul îl petrece la calculator îl acordă jocurilor video. Acestea  îl ajută să-şi dezvolte gândirea matematică, abilităţile, limbajul, cititul, imaginaţia.
        
Daca iti plac jocurile de indemanare incearca atunci sa te joci jocuri de indemanare cu motociclete si ai sa vezi ce inseaman o adevarata provocare.
Joc de indemanare cu motociclete


Distreaza-te in fiecare zi alaturi de pisoiul Garfield si cu siguranta nu o sa va mai plictisiti.

De facut puzzle cu Garfield


Intra in noi jocuri de dansat alaturi de Angelina balerina si incearca alaturi de ea sa inveti noi miscari de balet. 


De dansat cu Angelina balerina

Daca cauti jocuri care sa te puna putin pe ganduri si care sa fie provocative pentru tine, atunci acest joc de zuma cu matematica este perfect pentru tine! 

Zuma cu matematica


Jocuri cu mancare si servire din aceasta categorie sunt pentru toti copii carora le place sa stea langa parintii lor in timp ce gatesc, in sfarsit vor putea pune si ei mana pe ustensile de bucatarie, pe diferite ingrediente si vor putea prepara mancarurile lor preferate. Astfel indiferent de cati ani ai, ca esti fata sau baiat, daca ai mai gatit sau nu, aceste jocuri cu gatit prajituri si mancare va vor initia si pe voi in arta gatitului, astfel ca veti putea invata cum sa gatiti diferite retete, de la cele mai simple micuri dejun, sandviciuri sau salate pana la cele mai complexe mese, de la retele de paste Italienesti, pizza sau supe, mancaruri la cuptor pana la tot soiuri de preparate complicate. Daca vreti sa invatati cum sa gatiti mancare sau un desert de la 0, atunci trebuie sa incercati jocuri noi de gatit cu Sara, caci in aceste jocuri online de gatit noi veti invata pasii care trebuie sa-i urmati in a gati un preparat de la inceput la final. Toata colectia de jocuri cu gatit pentru copii ii ajuta sa afle cum sa preparei pui, sunca, carne de porc, peste sau chiar si alte preparate pentru vegetarieni, urmarind cu atentie instructiunile din joc pentru a invata reteta si a o duce la bun sfarsit. Pofta buna!



Joc de facut omleta  De gatit clatite     Gateste o placinta dulce




jocuri de preparat paste    Jocuri de facut pizza     Jocuri de facut prajituri delicioase


Petreceti timpul liber intr-un mod placut si relaxant, jucand vreun joc cu diverse tematice, de la cele de Craciun sau Paste, pana la cele de Halloween sau alte sarbatori. Jocurile educative  dezvolta puterea de gandire a copiilorsunt simple si folosesc  exercitii simple de matematica si logica



                                                 XJocuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu