vineri, 10 iulie 2015

O zi din viata mea alaturi de Rexona!


  Exercitiile de dimineata sunt o buna modalitate sa iti imbunatatesti starea de spirit si sa obtii energia de care ai nevoie pentru a te pune in miscare pe toata durata zilei.Si ca sa ne bucuram pe deplin, Rexona cu MotinSense ne ofera prosepetime la fiecare miscare.Milioane de microcapsule se activeaza de fiecare data cand te misti.
  Dupa un somn de 7-8 ore, exercitiile de dimineata,  dusul ; un mic dejun  sanatos cu ouă, iaurt ,cereale şi suc de legume, pregatit copilul de scoala si continua cu munca circa 8-9 ore la birou, eventual pranzul cu colegii sau prietenii; sala de sport dupa serviciu care este foarte importanta; gatitul cinei si servitul cu partenerul de viata si copilul, in timpul careia ne povestim ce s-a intamplat peste zi; apoi poate un film; si ziua se termina iar cu un dus binenteles alaturi de Rexona cu MotionSense.



Infopgraphic-rexona-v5-medium


Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
• Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
• Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.



                    Rexona cu MotionSense = prospetime la fiecare miscare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu