miercuri, 29 iulie 2015

Lenjerii de pat -CumparaMisim.ro                                      Cumparamisim.ro

Stiai ca aproape o treime din viata noastra dormim? motiv pentru care dormitorul este unul dintre cele mai importante spatii din orice casa.
      Patul reprezinta elementul central al oricarui dormitor.  Ii poti da dormitorului o nota aparte cu ajutorul unei lenjerii de pat.De curand am descoperit un magazin online  Cumparamisim.ro  care ne ofera o gama variata de lenjerii de pat la cele mai bune preturi si de foarte buna calitate menite sa intretina starea de bine si sa ne asigure confort si relaxare.Aici gasim lenjerii de pat rafinate, elegante, cu imprimeuri 3D plus multe alte modele, fabricate din bumbac 100%, bumbac satinat, Damasc, Jacquard, Piquet la cele mai bune preturi de pe piata si totodata putem beneficia de oferta 1+1 gratis.

 Modelele sunt foarte diverse, de la imprimeuri abstracte până la cele florale, cu portrete sau cu peisaje, aşa că, indiferent de tipul tău de personalitate, vei găsi ceva care să îţi placă.


OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu trandafir rosu cod A354  OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu Turnul Eiffel cod A314

                                      OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu berze cod A329

Culoriile vii, naturale, vor aduce un plus de confort oricarui dormitor.
                                OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu flori de liliac si musetel cod A310Pentru zilele caluduroase de vara am ales aces model care ma duce cu gandul la vacanta si imi confera o  relaxare totala.


Lenjerie De Pat 3D Cu Insula Exotica Si Peisaj Marin Cod A338                            OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu insula exotica si peisaj marin cod A338

                                  Pachetul contine:
                                    -cearceaf pilota: 200cm x 230cm
                                    -cearceaf pat: 230cm x 250cm

                                    - fata de perna 2 bucati: 55cm x 80cm


          Lenjerie De Pat 3D a Cu Floare De Nufar Cod A373 

este o lenjerie de 2 persoane, din bumbac satinat, imprimata cu floare de nufar atat pe cearsaf cat si pe fetele de perna este superba. Culoarile si imprimeurile ii da o nota de eleganta care ne ofera o stare de bine, prospetime si un somn linistit.

OFERTA 1+1 GRATIS: Lenjerie de pat 3D imprimata ca in poza cu floare de nufar cod A373
Acest pachetul contine:
-cearceaf pilota: 200cm x 230cm
-cearceaf pat: 230cm x 250cm
- fata de perna 2 bucati: 55cm x 80cm
Aceasta lenjerie se spala la maxim 30°C automat, nu se folosesc inalbitori chimici, se calca la maxim 130°C.

Lenjeria de pat este la fel de importanta precum orice alta lenjerie. Aceasta trebuie sa ofere o senzatie de prospetime, de curatenie si sa aiba un aspect frumos.


Lenjerii de pat fabricate in Romania la Pucioasa, Bumbac 100%, bumbac satinat 3D la cele mai mici preturi de la 79 lei.

Puteti face comenzi pe www.CumparaMisim.ro sau va alegeti de pe site codurile produselor apoi sunati la 0734.898.031 (Luni-Vineri 10:00-18:00).

                                         Cumparamisim.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu