duminică, 30 noiembrie 2014

Jocuri cu Ben Ten gratuite

          



        Copiilor le plac desenele animate inca de dinainte sa invete sa vorbeasca, tocmai pentru ca acestea sunt pline de figuri amuzante si ciudate de animale si oameni, toate foarte colorate. In ziua de azi, copiii prefera adesea sa se uite la televizor  si sa se joace pe calculator, in loc sa citeasca.Ei sunt transpusi intr-o lume imaginara si fantastica cu personajele lor favorite.
Copilul meu este fascinat de desenele si jocurile cu Ben Ten.

   Ben Ten este un serial de animație american, creat de "Omul de acțiune" ("Man of Action").Eroul principal este un băiat de 10 ani pe nume Ben Tennyson. El are puterea de a se transforma într-unul dintre cei zece extratereștri pe care i-a găsit întâmplător împreună cu un dispozitiv numit Omnitrix, sub formă de ceas. El este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen și bunicul său Max. Acesta din urmă îl ia pe Ben îndată ce s-a terminat școala în tradiționala excursie din vacanță.Aici porneste intr-o calatorie fantastica in care se lupta cu extraterestri si raufacatori pentru a proteja lumea si mai apoi galaxia.Are de înfruntat întregi armate și va trebui să contraatace un complot pus la cale contra întregului pămănt.

                                                      Joc cu Ben 10 2014 
  Pentru a avea o experienta cu cel mai tare erou de pe carton network intrati pe pe site-ul:Jocuri cu ben ten gratuite unde veti intalni cele mai noi si captivante jocuri.Aici deveniti parete din echipa instalatorilor si il ajutai pe Ben sa apere pamantul si intraga galaxie.Veti simti ca sunteti un adevarat super erou care salveaza lumea.

    Asadar, poti petrece cateva zeci de minute bune alaturi de copilul tau si lumea imaginara savurand experiente unice din actiunile lui Ben.



  Aventura cu Ben 10 jocuri

Aventura cu extraterestrii jocuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu