joi, 25 septembrie 2014

Cu QuickMobile ai iPhone 6 mai aproape!

Quickmobile

QuickMobile aduce clienților din România primele telefoane iPhone 6și iPhone 6 Plus.
QuickMobile este unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. 
QuickMobile a pus Romania pe harta tarilor in care iPhone 6 a fost livrat incepand cu 19 septembrie,astfel incat a scutit clientii de a sta ore intregi la coada in fata magazinelor.
  Telefoanele sunt disponibile  în trei nuanțe de culoare: gri, alb și auriu.Va puteti alege culoarea care vi se potriveste, o camandati si in cel mai scurt timp il primiti acasa.

Apple iPhone 6


 Cei care doresc telefoanele, le pot comanda pe site-ul http://www.quickmobile.ro/iphone .
 Daca nu te-ai decis însă asupra unui model trebuie să știi că noile terminale iPhone sunt cu 25% mai rapide decât modelele anterioare datorită noului procesor A8. De asemenea, iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci și o rezoluţie Retina HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli.
Totodata daca doriti sa castigati un Iphone 6 va  invit sa participati la concursul de pe blogul lui  Cristi. Intrati pe http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/  si spuneti  intr-un comentariu cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile? Cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6?
iphone 6 quickmobile 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu