marți, 10 iunie 2014

CONCERTUL THIRTY SECONDS TO MARS

  În datele de 5 Iulie 2014  Trupa americană de treizeci de secunde To Mars ajunge for prima oara in România.Concertul VA Avea loc în aer liber la Romexpo din Bucuresti.

Treizeci de Seconds To Mars este una dintre cele mai spectaculoase trupe direct din lume . VA aduce cel mai recent album "Love Lust FAITH + DREAMS"



Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars - This is War -a doborat recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe sase continente.


Este o formatie americana de rock din Los Angeles, California, condusa de actorul Jared Leto, el fiind vocalistul formatiei, chitarist si compozitor.





 "Europa a devenit o a doua casa pentru Treizeci Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at continent, a scris O noua aventura", spune Jared Leto. "Călătoria Noastră în jurul Lumii Continua cu CEEA CE VA fi cel mai mare si mai provocator Turneu de pana ACUM".



Componenta  Thirty Second pe Marte :
Jared Leto (voce / chitara),
Shannon Leto (tobe),
Tomo Milicevic (chitara / clape)


Biletele se pot cumpara cu discount daca urmariti pasii de mai jos:

2. Apasă pe butonul  BILETE .
3. Introdu CODUL următor:  BLG507RO  (IL Poti folosi de Cate Ori VREI tu pana pe date de 15 iunie)
4. Bucură-te de biletele cu pret REDUS! : D





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu