marți, 21 martie 2017

Caroli-mancare cu notificare





Caroli ne ajuta sa avem mesele mai sanatoase si savuroase  c#mancarecunotificare . Au o gama variata de produse, de la produse crud uscate care iti desfata simturile pana la pasta fina si usor tartinabila a pateurilor.Mezelurile sunt bogate in carne, cu gust autentic.
Caroli sunt preferatele intregii noastre familii. Pot fi savurate chiar de noi cei mari cand sunt pe graba ori savurate  de cei mici in pauza la scoala.

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.

Cum functioneaza acest cadran?Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:
  • •   sub 8°C are culoarea verde
  • •   peste 8°C incepe să sa coloreze in galben

Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C

Salamul Semenic Extra de Caroli are acum o etichetă inteligentă,cu Carolimetru Termic, care te notifică dacă produsul tău nu este păstrat la temperatura optimă!
caroli.JPG



Este foarte important sa pastram produsele alimentare la temperatura optimă adica cea menţionată de către producători, pe eticheta fiecărui produs.


Recomand produsele Caroli  pentru:
-Calitate si siguranta 
-Preparate realizate in unitati de productie moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, in conformitate cu cele mai inalte standarde.
-Alegere inspirata 
-Bune pentru orice moment – de la gustari reci pentru picnic la retete complexe pentru cine festive.

Caroli este gustul autentic care ne aduce impreuna si ne ofera energie pozitiva!Incercati si voi produsele Caroli!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu