miercuri, 10 august 2016

Crema antirid si fermitate de la Gerovital


                                                       Title


      Odată cu înaintarea în vârstă, trebuie să acordam o mai mare atenție pielii. Trebuie sa ne aiguram că folosim produse adecvate vârstei și că urmam o rutină de îngrijire a pielii.

      In urma cu ceva timp am primit spre testare Crema antirid si fermitate de la Gerovital.








Am aplicat-o in fiecare zi dimineața și seara pe fată, gât și decolteu, pe pielea curățată și demachiată.
Este o crema fina care se aplica foarte usor, intra rapid in piele si rezultatele sunt vizibile.Crema nu contine parabeni si este hipoalergenica.Are o baza de machiaj foarte buna.



Cum actioneaza aceasta crema?

Crema este dezvoltată pentru întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature și stimulează sinteza proteinelor esenţiale ale matricii extracelulare. Astfel, creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia, are acţiune antirid, acţiune regenerantă şi restructurantă, de protecţie împotriva proceselor distructive declanşate de radicalii liberi şi de tonifiere. 



Aceasta crema are in compozitia sa urmatoarele ingrediente:

Matrixyl synthe’6  care creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia, prin relansarea sintezei matricii macromoleculare şi interferarea în dispunerea spaţială a fibrelor proteice esenţiale. 

Acidul hialuronic 
are capacitatea de a lega o cantitate mare de apă, fiind direct răspunzător de gradul de hidratare al pielii. 

Sepiliftul
 contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor, prin reducerea imperfecţiunilor şi prin tonifierea acesteia. 

Untul Sheea
 şi Squalanul regenerează şi hrănesc pielea în profunzime, au efect revitalizant şi de prevenire a îmbătrânirii cutanate datorate radicalilor liberi. 

Aquaxyl
 este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată, se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microreliefului pielii şi se diminuează liniile fine. 

Vitaminele A
 şi E contribuie la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea.






Sunt foarte multumita de aceasta crema, mi se potriveste perfect, nu imi incarca tenul absolut deloc, atenueaza ridurile si hidrateaza pielea.Fata mea este mult mai neteda si mai luminoasa acum.
 Va recomand sa folositi si voi !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu