miercuri, 14 ianuarie 2015

Comanda mancare la domiciliu Foodpanda!


Comanda mancare online este acum mai usor si distractiv ca niciodata cu foodpanda.ro


.

          Te intorci acasa de la birou obosit si nu mai ai resursele necesare pentru gatit? Pranzul tau este mereu acelasi si ai nevoie de o schimbare? Te-ai saturat sa frecventezi aceleasi restaurante? Sau poate poate prietenii tai au venit in vizita neanuntati si te-au gasit cu frigiderul gol. In astfel de momente este cazul sa te gandesti la livrari de mancare la domiciliuComanda acasa mancarea preferata prin intermediul foodpanda.ro care vine in intampinarea unor astfel de situatii fiind partenerul tau atunci cand ai nevoie de o livrare la birou sau la domiciliu.
 Foodpanda iti ofera o varietate de solutii pentru a comanda mancare acasa  si Iasi fiind un portal care printr-un mod simplu, convenabil si rapid iti aduce mancarea preferata in pragul usii tale. In reteaua foodpanda exista o gama larga de restaurante astfel vei avea ocazia sa abordezi cu doar cateva click-uri toate stilurile culinare la care te gandesti.


  • 1. Cauta restaurantele din apropiere
    Introduce adresa ta pentru a vedea toate restaurantele care livreaza in zona ta
  • 2. Alege restaurantul
    Rasfoieste prin sute de preparate pentru a alege mancarea preferata
  • 3. Alege modalitatea de plata
    Repede, usor si sigur
  • 4. Pofta buna!
    Mancarea este pregatita si livrata la usa ta de catre restaur



















O mare varietate de restaurante, si numeroase promotii special pentru tine


Foodpanda este partenerul tau atunci cand te gandesti sa savurezi o mancare cu livrare la domiciliu in Romania. Comandă de la restaurantele  favorite: Green Box Pizza & CateringRestaurant DristorDelissima PizzaChinese Garden BucurestiPoco Loco PizzaBio FreshToni LiDarius PizzaFoodaBig BellyTrattoria BelvederePizzicatoSamsara Foodhouse,IndigoChinese Garden ConstantaBun Si totEl ToritoPizza DevilleTake & Eat etc.





Fie ca iti doresti sa savurezi pizza in Bucuresti sau poate o delicioasa mancare romaneasca in Cluj-Napoca foodpanda te va ajuta sa faci cea mai buna alegere. Fiecare dintre noi are restaurantele preferate dar atunci cand vrem sa cautam unul nou niciodata nu este la indemana. A comanda mancarea preferata nu a fost niciodata mai usor si distractiv. Prin utilizarea site-ului  vom avea posibilitatea de a verifica meniul mai multor restaurante si astfel vom putea compara ofertele si preturile pe care acestia le ofera, facand ce mai buna alegere cand te gandesti sa la o comanda de mancare la birou. In acelasi timp te vei putea orienta in functie de recenziile persoanelor care au comandat deja de la restaurantul ales de catre tine avand astfel toate informatiile necesare pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere atunci cand faci o comanda de mancare la birou sau acasa.

comanda mancare online trebuie sa fie in primul rand usor, rapid si in acelasi timp distractiv iar din acest motiv ne ofera posibilitatea de a alege oricare dintre bucatariile lumii in Bucuresti sau in oricare dintre orasele in care serviciile foodpanda sunt prezente, cu doar cateva click-uri. Deasemenea prin intermediul foodpanda se vor gasi si solutii complete pentru vegetarieni. Poti sa uiti de gatitul acasa si spalatul vaselor pentru a savura o masa copioasa si gustoasa. Incercati o varietate de mancaruri si descoperiti noi arome ale stilurilor culinare din intreaga lume cu doar cateva click-uri navigand pe site-ul nostru sau folosind aplicatia pentru mobil foodpanda. Daca ai visat la vreun mod convenabil si rapid de a comanda mancare cu plata online sau card fara sa mai pierzi timp pretios in bucatarie foodpanda ti-a indeplinit acest vis.  Este ca si cum ai avea orice restaurant acasa la tine. Simplu, rapid si eficient.


foodpanda în buzunarul tău!
Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.
App Store Google Play Windows Mobile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu