marți, 1 iulie 2014

Castiga rochia preferata de pe Karla.ro!


 Karla.ro este un magazin online de rochii chic pentru doamnele si domnisoarele care stiu sa se imbrace cu gust dar fara sa cheltuie o avere pe o rochie!Sunt rochii ideale pentru office dar cat si pentru weekend.Trendy cu buget redus!

  Imaginea unei femei este compusa din mai multe aspecte: coafura, machiaj, un zambet, accesorii. Cel mai important loc in tinuta femeii il ocupa, fara indoiala, rochia.Rochia a fost dintotdeauna obiectul vestimentar care a intruchipat cel mai bine conceptul de feminitate.


Karla.ro imi permite sa fiu in tendintele momentului oferindu-mi produse exceptionale, de calitate la cele mai bune preturi .Pentru a fi la moda si la curent cu ce se poarta in fiecare clipa recomand sa intrati pe  Karla.ro . Aici ai permanent acces la noutati fara sa mai iesi din buget si pui in valoare piesele preferate cu inspiratie de la stilul strazii si bloggerii de fashion!


Una dintre rochiile preferate din colectia http://www.karla.ro/, rochia Estella  http://www.karla.ro/produs/rochie-estella-alb-dantela-rosie/ este deosebit de eleganta si confortabila, putand fi purtata cu succes atat la birou, cat si la un eveniment special de zi.
Rochia de birou Estella are doua fronseuri elegante in partea de sus, accentuand bustul feminin. Talia este marcata iar fusta ampla, prevazuta cu falduri, este perfecta pentru a contura o silueta frumoasa si a ascunde eventualele imperfectiuni.
Volanul din partea de jos a fustei reprezinta un detaliu delicat, neasteptat, mai ales datorita suprapunerii de dantela diafana.

Concursul „O rochie pe zi de la Karla.ro” se desfasoara in perioada 24 iunie- 22 iulie 2014, pe site-ul Karla.ro Premiile constau in 30 de rochii din colectia Karla.ro.Trebuie sa dati share rochiei sau rochiilor preferate de pe Karla.ro, cel putin o data pe zi.Numele castigatorilor concursului vor fi anuntate in data de 28 iulie pe site-ul www.karla.ro, pe pagina oficiala de Facebook si prin intermediul newsletterului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu