marți, 17 octombrie 2017

SEDIRELAX-relaxare si somn linistit!


In urma cu ceva timp am primit spre testare suplimentul natural Sedirelax de la Ayurmed.


Aveam probleme cu somnul, cu stresul, mereu eram agitata...Fiecare zi este o provocare pentru  noi incepand chiar de dimineata.O viata fara un pic de stres paraca ar fi prea plictisitoare... dar cand stresul ajunge la cote maxime atunci chiar avem nevoie de putin ajutor.Trebuie eliminat o parte din el pentru a ne bucura de micile placeri personale.

De cand am descoperit Sedirelax  pot spune ca viata mea s-a schimbat.Sunt mult mai odihnita, relaxata iar noaptea pot sa dorm linistita. 

Cu ce ne ajuta SEDIRELAX?
 Contribuie la:
        adaptarea organismului la stres;
        mentinerea calitatii somnului;    
        relaxarea organismului;
        mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare;
        sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica;
-          protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.


Odihna este un factor important in eliminarea stresului.


Suplimentul alimentar SEDIRELAX contine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la mentinerea calitatii somnului, la relaxarea organismului si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare. Sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica. Folosit in conditiile unui stil de viata agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

Tintiti si voi spre un somn de frumusete de calitate si relaxarea organismului cu ajutorul suplimentului alimentar SEDIRELAX!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu