joi, 11 mai 2017

Sapunul-crema DoveDove reda incredera femeilor in propria frumusete!  


In urma cu ceva timp, am fost selectata sa particip la Campania Dove din cadrul BuzzStore.
Pachetul de testare BUZZStore contine 3 sticle cu pompa sapun lichid Dove 250 ml si o rezerva sapun lichid Dove 500 ml, un prosop de maini si materiale informative aferente CAMPANIEI.
Dove contine agenti nutritivi proprii pielii si aminoacizi care ajuta la imbunatatirea aspectului pielii incepand din profunzime pentru o piele frumoasa si catifelata mai mult timp.
Dove redefineste feminitatea si da valoare frumusetii naturale.

Sapunul-crema Dove este singurul sapun cu ¼ crema hidratanta care hraneste pielea in profunzime, lasand-o mai fina si mai catifelata.Pielea tenului si, in special, cea a mainilor este cea mai expusa, fiind afectata de diferiti factori de mediu, dar si de anumite actiuni zilnice, precum o curatare cu apa fierbinte, detergenti, sapunuri dure sau mici zgarieturi. Tocmai de aceea este esential sa o ingrijim folosind un sapun care hidrateaza pielea.


Dove redefineste feminitatea si da valoare frumusetii naturale.Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Incearca si tu sapunul lichid Dove si descopera frumusetea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu