vineri, 20 mai 2016

Statie de calcat TEFAL Pro Express Total GV8931             In urma cu ceva timp am fost selectata sa particip la campania ,, Cu BUZZStore testezi GRATUIT statiile de calcat Tefal cu boiler! "
Am fost foarte fericita in momentul in care am primit pe e-mail informarea ca am fost aleasa sa testez prima statie de calat Tefal cu bolier.Buncuria a fost si mai mare in momentul in care a ajuns la mine coletul.

                             
Precum un copil, curios si fara rabdare am studiat statia de calcat pe toate partile.Eram placut impresionata de felul cum arata, de butoane ...si dotarile cu care era inzestrata.
 


Statia de calcat este prevazuta cu un rezervor de apa detasabil.Nu va trebui sa mai verific nivelul apei dupa fiecare calcare datorita  boilerului de apa de 1,8 litri si a butonului de atentionare pentru reumplere.

Statia este gata de utilizare in doar 2 minute dupa ce este pornita.Aburul si temperatura se poate seta pentru fiecare tip de tesatura avand 3 setari adaptate automat : delicat, normal, jeans.Are sistem de blocare pentru a putea fi transportata cu usurinta.
  Am inceput imediat testarea, eram curioasa sa vad rezultatele...si intr-adevar si am ramas uimita de ceea ce am obtinut.Camasile mele s-au calcat rapid, talpa a alunecat perfect pe tesatura in orice directie fara efort si varful mai ascutit a ajuns in cele mai dificile zone.Cutele se indeparteaza foarte usor datorita jetului puternic de abur de pana la 400g/min chiar si in cazul tesaturilor groase.
 Sunt foarte multumita de aceasta statie.Am fost placut impresionata de aburul puternic ce patrunde adanc in tesatura.Hainele se calca mai usor si economisim timp.Aburul vertical este perfect pentru materiale delicate.Este perfecta pentru rezultate rapide si eficiente.
                          
  

                     
 Statie de calcat Tefal Pro Express Control este o alegere excelenta pentru orice persoana care isi doreste sa aiba haine ingrijite si calcate.
Cumpara orice Stație de călcat cu boiler Tefal GVXXXX până pe 31 mai si vei beneficia garantat de o perioada de 60 de zile de testare.


Descoperă și tu stațiile de călcat Tefal!
Tefal


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu