duminică, 29 noiembrie 2015

Pune un zambet in fiecare sandvis cu Hochland Tartino!


De curand am participat la campania BuzzStore in cadrul careia am fos selectata pentru a testa noua gama de branza tartinabila de la Hohland.
Kit-ul de buzzer  contine:
3 tuburi Hochland Tartino Natur 100g, cu forma de Spaghetti
3 tuburi Hochland Rosii 100g, cu forma de trifoi
3 tuburi Hochland Tartino Spanac 100g, cu forma de Steluta 
1 geanta termoizolanta pentru pastrarea alimentelor
1 ghid de Buzz
6 brosuri Hochland Tartino.

Branza tartinabila Hochland Tartino este preparata din ingrediente naturale si are un ambalaj inovator si jucaus. 

Hochland Tartino vine intr-un ambalaj inovativ.Cele trei sortimente, cu Rosii, Spanac si Natur un tub, cu forme creative: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modeleaza branza diferit in functie de fiecare sortiment.

Branza tartinabila Natur contine:lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat de lamaie, corector de aciditate:bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare.

Branza tartinabila cu Rosii contine:lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, spanac 7%apa, zer praf, suc concentrat de lamaie,rosii deshidratate 2%,  corector de aciditate:bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare.


Branza tartinabila cu Spanac contine:lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat de lamaie,rosii deshidratate 2%,  corector de aciditate:bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, usturoi pudra, sare.

Cu ajutorul acestora, atât părinţii, cât şi copiii pot crea sandvisuri inedite, pregătirea mesei devenind un motiv de bucurie pentru întreaga familie.


Copii pot sa-si prepare singuri sandvisurile preferate intr-un mod distractiv si plin de creativitate.


Cele trei sortimente Hochland Tartino: Natur, Roşii şi Spanac, sunt  realizate din ingrediente naturale si au fost create pentru a le aduce o noua sursa de inspiratie in bucatarie celor care isi doresc sa se bucure de sandvisuri savurose.

Descopera si tu noua gama Tartino! Descopera aromele savuroase si formatul inovator!