miercuri, 21 ianuarie 2015

Review-Palton Livia Rose-Zonia






  Cine este Zonia?

Zonia.ro este magazinul online cu cele mai chic tinute! Zonia.ro inseamna libertatea de a alege tinuta preferata din o mare diversitate de haine. 
                                                    Zonia

 In urma pariciparii la campania Zonia de pe BlogAwards am fost desemnata castigatoarea unui voucher in valoare de 150 ron pentru cumparaturi de pe Zonia.ro.
Am ales sa imi comand acest Palton  care avea si reducere de la 359 ron la 279.Am platit diferenta de voucher si mi-am comandat acest palton.Comanda a ajuns foarte repede si in bune conditii.Este un palton trei sferturi din stofa ideal pentru sezonul rece.Are cordon in talie, buzunare in partea din fata si este captusit.Marimimea corespunde ghidului cu dimensiuni de pe site.Culoarea este foarte placuta, croiul se potriveste oricarei siluete.


Palton Livia Rose           Palton Livia Rose

Palton este piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta !

Multumesc Zonia.ro pentru acest palton minunat!

Modalităţi de plată:

Ramburs-la ridicarea coletului.

Platesti agentului curier când preiei coletul.  
Platesti online cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si Mastercard. Platesti in siguranta cu cardul, garantie acordata de procesatorul  
Livrarea in Romania:
Livrarea se face în orice localitate din România în 24-48 de ore lucrătoare prin curierat rapid  cu Fan Courier sau Urgent Curier  şi 4-5  zile lucrătoare prin Poşta Română. 
Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul acesteia.
Gratuit la comenzi peste 300 lei 
15 Ron 
prin curierat rapid - livrare in 48 - 72 ore lucratoare

11 Ron prin Poşta Româna- livrare in 5 zile lucratoare
Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este necesar sa depui comanda pana in ora 16:00. Înaintea finalizării comenzii te rugăm să alegi modalitatea de livrare dorită, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta. 

despre zonia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu