miercuri, 30 aprilie 2014

THE ONE BY ORIFLAME

Saptamana trecuta, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE.
Andreea Raicu este imaginea brandului in Romania.
Colectia versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfasurat evenimentul.
the one
The ONE by Oriflame este mult mai mult decât un brand de make-up senzațional. Este o invitație exclusivistă în universul modei, unde beneficiezi de sfaturile experților și alte informații privilegiate.Invitaţia a venit însoţită de un dress code foarte strict: „you, in white”, aşa că vedetele au fost provocate să-şi contruiască ţinute creative având albul ca punct central.
 Andreea-Raicu
The ONE by Oriflame este cea mai importantă lansare din istoria Oriflame, reunind sub umbrela unui brand modern, variat și versatil produse superioare și indispensabile frumuseții tale, simplu și eficient organizate. Brandul acoperă toate necesitățile de îngrijire personală, indiferent de situație – fie că vrei să economisești o parte din timpul alocat rutinii de dimineață sau vrei farduri care să reziste întreaga zi la birou, dar și după, până la produse care îți garantează că vei arăta fabulous la ocaziile speciale din viața ta.
Gama de produse The ONE este una largă produsele fiind impartite în trei categorii: Look Frapant, Frumusețe Zilnică și Formule Rezistente.
The One by Oriflame
Pentru ca sunt o iubitoare de cosmetice  si produse de ingrijire Oriflame si le folosesc de foarte mult timp, am testat majoritatea noutatilor care apareau in  catalog mi-as dori foarte mult sa testez si aceste noi produse si sa revin cu impresii
Doresc sa testez toate produsele: fondurile de ten, fardurile, crema, anticearcanul, rujurile, luciurile de buze, ojele etc.
Ador produsele Orifleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu